SPLOŠNO O NAS

Preko podjetja Halal d.o.o. ki je v maju 2007 vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani smo začeli s prodajo začimb in zelišč.

V marcu 2008 smo odprli predstavništvo v centru Ljubljane na naslovu Kotnikova 5 (Poslovno-trgovski center Ledina) potem smo se marca 2013 preselili na novo lokacijo Trubarjeva 41, Ljubljana, kjer se lahko naši izdelki kupijo po maloprodajnih cenah.

Na naši spletni strani ponujamo manjša pakiranja, čeprav lahko dostavimo tudi večje količine po želji kupcev. Za večja naročila se je potrebno z nami predhodno dogovoriti glede cen in razpoložljivih količin. Za vsa naročila nad 1 kg ali več ponujamo popust, ki je odvisen od naročene količine.

O METODOLOGIJI IZBIRE PODATKOV O RASTLINAH, KI SE NAVAJAJO NA TEJ SPLETNI STRANI

Ponujene informacije se nanašajo na uporabo edino v takšni oblikah kakšne se omenjajo na strani, namreč celi ali v prahu posušeni. V navedenih oblikah se največ uporabljajo v pripravah čajev. Navedene informacije se ne nanašajo na uporabo v oblikah kot so kapsule, olja, tinkture in podobno; ko rečemo "uporablja se" mislimo izključno na uporabo v obliki čaja.

VIRI SPOZNANJA ZA INFORMACIJE KI SMO JIH PREDSTAVILI O RASTLINAH

To sta izkušnje/tradicija in klinične raziskave.

Čeprav smo se po vsej moči trudili da bodo informacije, ki smo jih predstavili pravilne vsekakor priporočamo, da se pred uporabo katerega koli od naših izdelkov posvetujete s strokovno osebo. Vse informacije na tej strani služijo edino kot informativni okvir predvsem za tiste, ki se prvič srečujejo s fenomenom začimb in zelišč.

O IZDELKIH

Kupujemo jih od podjetij znotraj EU, ki imajo večletne izkušnje v prodaji začimb in zelišč. Blago spremljajo vsi potrebni certifikati. Ročno ga spakiramo in uskladiščimo v primernem prostoru in v za to primerni embalaži. Naše izdelke najprej držimo v kartonskih sodih, potem jih pakiramo v polipropilenske ali najlon ZIP-vrečke.

O CENAH

Naše cene začimb in zelišč so nižje kot v drugih trgovinah in trgovskih centrih. Kvaliteta naših izdelkov je ob enem ista ali celo boljša kot v drugih prodajalnah. V cenah ni vključena dostava. Cene dostave so po ceniku Pošte Slovenije v EUR vključno z DDV - poglej pod Plačilni pogoji.

Lep pozdrav in srečno.

Hiša začimb